کیک اسفنجی برای میهمانان عید ۹۷

    0
    226 views
    daily news

    کیک اسفنجی برای میهمانان عید ۹۷

    کیک اسفنجی از مواد پایه تشکیل می شود و برای تهیه کیک های زیبا به کار می رود. ملیس چولاک (Melis Colak) قناد ترکیه ای در اینجا طرز تهیه یک کیک لذیذ و خوشمزه را با استفاده از کیک اسفنجی آموزش می دهد.

    میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

    مواد لازم:

      • تخم مرغ: ۷ عدد

     

      • شکر: ۲۰۰ گرم

     

      • آب: ۳۵ میلی لیتر

     

      • نشاسته: ۵۵ گرم

     

      • آرد: ۱۷۰ گرم

     

    ۱٫ ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

    ۲٫ نیمی از شکر را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.

    ۳٫ بقیه شکر را به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و با همزن به خوبی بزنید تا مخلوط حجیمی حاصل شود.

    ۴٫ آب را اضافه کنید. نشاسته و آرد را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید.

    ۵٫ مخلوط سفیده تخم مرغ پف کرده را طی سه مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنید.

    ۶٫ خمیر به دست آمده را در یک قالب گرد (به قطر ۲۲ سانتی متر) پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

    نکته:

    • تخم مرغ ها باید به دمای محیط برسند، زیرا تخم مرغ سرد به خوبی پف نمی کند.
    • همیشه آرد را قبل از اضافه کردن به مواد الک کنید.

    منبع: تی پلاس
    منبع: تی پلاس

    دیدگاهتان را بنویسید

    نظر خود را بنویسید
    نام