کوکی کیک های ارده ای بمب انرژی

    0
    206 views
    daily news

    کوکی کیک های ارده ای بمب انرژی

    میزان سرو: ۱۲ الی ۱۵ عدد

    مواد لازم:

    • آرد: ۲ پیمانه
    • نشاسته: یک پیمانه
    • پودر شکر: یک دوم پیمانه + مقداری برای پاشیدن
    • کره (به دمای محیط رسیده): ۱۲۵ گرم
    • تخم مرغ: یک عدد
    • وانیل: یک قاشق چای خوری
    • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق سوپ خوری
    • حلوا ارده: به مقدار لازم
     

    طرز تهیه:

    ۱٫ آرد، نشاسته و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

    ۲٫ کره به دمای محیط رسیده، تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را به مواد اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

    ۳٫ گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا و کف دست خود پهن کنید.

    ۴٫ مقداری حلوا ارده وسط آنها قرار دهید و دوباره آنها را رول کنید و به شکل گلوله درآورید.

    ۵٫ آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.

    ۶٫ روی آنها با چاقو برشی ضربدری ایجاد کنید.

    ۷٫ آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

    ۸٫ روی آنها پودر شکر بپاشید و سرو کنید.


     

    کیک حلوا ارده، همراهی برای چای عصرانه

    میزان سرو: ۶ نفر

    مواد لازم:

    • شکر: یک پیمانه
    • تخم مرغ: ۳ عدد
    • شیر: یک پیمانه
    • روغن زیتون: یک پیمانه
    • آب: یک دوم پیمانه
    • آرد: ۳ پیمانه
    • بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
    • وانیل: یک قاشق چای خوری
    • حلوا ارده: ۲۰۰ گرم
    • پودر پسته: به مقدار لازم
     کوکی حلوا ارده و کیک حلوا ارده

    طرز تهیه:

    ۱٫ شکر و تخم مرغ را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند.

    ۲٫ شیر، روغن زیتون، آب، آرد، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

    ۳٫ حلوا ارده را خرد کرده و به خمیر اضافه و مخلوط کنید.

    ۴٫ خمیر را در قالب کیک بریزید و به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۲۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

    ۵٫ کیک را پس از خنک شدن از قالب جدا  کنید، روی آن پودر پسته بپاشید و سرو کنید.

    منبع: تی پلاس
    منبع: تی پلاس

    دیدگاهتان را بنویسید

    نظر خود را بنویسید
    نام