لقمه های عصرانه، برای عصرهای پاییزی

    0
    164 views
    daily news

    لقمه های عصرانه، برای عصرهای پاییزی

    مجله سرآشپز – سارا خسرویان: این لقمه های عصرانه را تهیه کنید و در عصرهای پاییزی کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.
    مواد مورد نیاز

    • خمیر (آماده شده): ۱ بسته
    • ژامبون گوشت: ۳۰۰ گرم
    • پنیر موتزارلا (رنده شده)ک ۳۰۰ گرم
    • سفیده تخم مرغ: ۱عدد
    • زعفران (دم کرده): ۱ ق س
    • سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
     

    روش پخت:
    ۱٫    خمیر را روی سطح صافی پهن کرده و با استفاده از وردنه ای پهن کنید.
    ۲٫    به وسیله سر کاسه ای خمیر ار به شکل دایره برش زده و هر ۶ عدد برش را کنار هم به صورت گرد بچینید؛ به طوری که قسمتی از هر برش روی قسمت دیگر باشد.
    ۳٫    روی برش ها و در وسط هر دایره مقداری سس گوجه فرنگی بمالید.
    ۴٫    ژامبون را به صورت گرد وسط دایره های خمیر چیده و روی آن پنیر موتزارلا بریزید. بعد هر برش را روی مواد برگردانید تا آن را بپوشاند.
    ۵٫    قلم مویی را به سفیده تخم مرغ و زعفران آغشته کنید و روی خمیر بمالید.
    ۶٫    خمیر را در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

    منبع: برترینها

    لقمه های عصرانه، برای عصرهای پاییزی

    دیدگاهتان را بنویسید

    نظر خود را بنویسید
    نام