روش پخت باقلوا در خانه

    0
    728 views
    daily news

    روش پخت باقلوا در خانه

    باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. این باقلواهای خوشمزه را تهیه کنید و در نوروز از میهمانان پذیرایی کنید. 

    مواد لازم خمیر:

      • آرد: ۴ پیمانه (۵۵۰ الی ۵۶۰ گرم)

     

      • آب: ۱۰۰ میلی لیتر

     

      • ماست: ۱۰۰ گرم

     

      • روغن: ۹۰گرم

     

      • تخم مرغ: ۲ عدد

     

      • سرکه: ۲ ق س

     

      • بیکینگ پودر: یک دوم ق س

     

      • نمک: یک ق چ

     

    مواد لازم کرم:

      • شیر: ۵ پیمانه (یک لیتر)

     

      • شکر: ۱۸۰ گرم

     

      • زرده تخم مرغ: ۲ عدد

     

      • آرد: ۱۰۰ گرم

     

      • نشاسته: ۳۰ گرم

     

      • فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ

     

    مواد لازم اضافی:

      • کره (ذوب شده): ۱۰۰ گرم

     

      • روغن: ۹۰ گرم

     

    مواد لازم شربت:

      • شکر: ۱۸۰ گرم

     

      • آب: یک پیمانه

     

      • آب لیمو ترش: ۳ الی ۴ قطره

     

     

    طرز تهیه:

    ۱٫ ابتدا برای تهیه شربت، مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظی حاصل شود.

    ۲٫ برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و وسط آن را گود کنید. بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

    ۳٫ خمیر را به چهارده قسمت تقسیم کرده و هر یک را گلوله کنید. خمیر را با پارچه ای نمدار و یا سلفون بپوشانید و استراحت دهید.

    ۴٫ برای تهیه کرم، چهار پیمانه شیر، شکر و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید.

    ۵٫ یک پیمانه شیر باقیمانده، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را بزنید تا صف و یکدست شوند و سپس به مواد در حال جوش اضافه و مخلوط کنید.

    ۶٫ ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

    ۷٫ یکی از گلوله های خمیر ورآمده را روی سطح کار کمی آرد پاشیده شده نازک پهن کنید.

    ۸٫ کره ذوب شده و روغن اضافی را با هم مخلوط کنید و با برس مقداری روی خمیر بمالید.

    ۹٫ بقیه گلوله های خمیر را نیز روی سطح کار نازک پهن کرده و روی هر یک از آنها مخلوط روغن و کره ذوب شده را بمالید.
    ۱۰٫ در آخر لایه های خمیر قرار گرفته روی هم را با چاقویی تیز برش دهید.

    ۱۱٫ بقیه مخلوط کره و روغن را روی برش ها بریزید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

    ۱۲٫ پس از گذشت ۲ الی ۳ دقیقه، شربت خنک شده را روی باقلوا بریزید و سرو کنید.

    منبع: تی پلاس
    منبع: تی پلاس

    دیدگاهتان را بنویسید

    نظر خود را بنویسید
    نام