سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی

    0
    141 views
    daily news

    سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی

    وب سایت آشپزباشی: کینوا خواص فوق العاده ای داره و خیلی سبک تر و خوش هضم تر از برنجه .برای کسانی که رژیم غذایی دارن و تصمیم گرفتن گیاهخوار بشن، کینوا یه انتخاب عالی برای تامین کربوهیدراته.

    کینوا برای آسیب های کبدی و همین طور مشکلات گوارشی خیلی مفیده، در عین حال چون پروتئین بالایی داره، احساس سیری ایجاد می کنه و جلوی پرخوری رو می گیره. پس اگه تصمیم دارین میزان کالری مصرفی تون رو کنترل کنید، از این دانه اعجاب انگیز بیشتر استفاده کنید.

    مواد لازم:

    •     کینوا ۱/۲ لیوان
    •     قارچ۱ کیلوگرم
    •     لوبیا چیتی۲۰۰ گرم
    •     گشنیز۱۰۰ گرم
    •     خیار شور۱۰۰ گرم
    •     ذرت۲۰۰ گرم
    •     آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
    •     نمکبه میزان لازم
    •     فلفل سیاهبه میزان لازم
    •     روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

     

     
    آماده کردن مواد برای تهیه سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی:۱٫ کینوا رو با یک لیوان آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

    ۲٫  قارچ ها رو ورقه ای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی نمک بپزید.
    ۳٫  لوبیا چیتی رو از قبل بپزید. (بهتره از شب قبل در آب بخیسونید).
    ۴٫  از ذرت کنسروی استفاده کنید.
    ۵٫  گشنیز رو شسته و خرد کنید.

    طرز تهیه:
    ۱٫   کینوای پخته شده، قارچ، ذرت، لوبیا و گشنیز را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. به اون نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون اضافه کنین. یک الی دو ساعت در یخچال بذارین. سالاد شما اماده سرو شده. نوش جان!

    منبع: برترینها

    سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی

    دیدگاهتان را بنویسید

    نظر خود را بنویسید
    نام