راهنمای جامع سفارت لهستان

    daily news


    چگونه وقت سفارت لهستان بگیریم؟ برای دریافت ویزای جمهوری لهستان چه مدارکی لازم است؟ سفارت جمهوری لهستان کجاست؟

    اگر می‌خواهید در تور لهستان شرکت کنید، ابتدا باید به سفارتخانه این کشور در ایران مراجعه کرده و اقدام به دریافت ویزا کنید. 

    مقاله‌های مرتبط:

    لهستان با نام رسمی جمهوری لهستان، کشوری در مرکز اروپا است که شصت و نهمین کشور بزرگ اروپا هم است. پایتخت کشور لهستان، شهر ورشو است. مهم‌ترین شهرهای این کشور هم کراکوف، ووچ، وروتسلاو و گدانسک هستند.

    لهستان هشتمین کشور در قاره اروپا و ششمین در اتحادیه اروپایی است. برای سفر به این کشور لازم است ویزای شینگن لهستان دریافت کنید.

    سفارت لهستان در ایران در شهر تهران قرار دارد. برای دریافت ویزای لهستان لازم است به این سفارت مراجعه کنید. برای آشنایی بیشتر با سفارت لهستان، آدرس سفارت لهستان در تهران، گرفتن وقت سفارت لهستان و مدارک مورد نیاز این سفارت، در ادامه همراه کجارو باشید.

    سفارت جمهوری لهستان کجاست؟

    سفارت جمهوری لهستان در تهران، بلوار آفریقا، خیابان پیروز، پلاک ۲ قرار دارد.

    موقعیت سفارت جمهوری لهستان در تهران روی نقشه گوگل

    سفارت لهستان

    بیشتر بخوانید:

    ساعات کاری سفارت جمهوری لهستان

    سفارت جمهوری لهستان روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۵:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

    بخش کنسولی سفارت جمهوری لهستان

    • بخش کنسولی از یکشنبه‌ها تا پنج‌شنبه‌ها، از ساعت ۰۹:۰۰ صبح تا ساعت ۱۳:۰۰ بعدازظهر باز است.
    • برای تحویل مدارک روادید: از ساعت ۱۰:۰۰ صبح مراجعه کنید.
    • برای مصاحبه از پیش تعیین شده: از ساعت ۱۰:۰۰ صبح تا ساعت ۱۲:۰۰ ظهر، مراجعه کنید.

    اطلاعات مهم مربوط به بخش کنسولی

    فرم درخواست ویزا را می‌توانید به صورت آنلاین از این آدرس ارسال کنید:

    https://secure.e-konsulat.gov.pl/Default.aspx

    مراحل درخواست ویزای توریستی جمهوری لهستان

    برای درخواست ویزای توریستی جمهوری لهستان، پیش از هر چیز باید وقت سفارت لهستان را دریافت کنید. برای گرفتن وقت سفارت جمهوری لهستان، مراحل زیر را دنبال کنید.

    برای پر کردن فرم و دریافت وقت سفارت لهستان به صورت آنلاین، ابتدا به آدرس زیر مراجعه کنید:

    گرفتن وقت سفارت لهستان

    از تب ویزا در سمت چپ صفحه، یکی از گزینه‌های National Visa – Register form یا Schengen Visa – Register form را انتخاب کنید.

    زمان و تاریخ را انتخاب کنید، فرم آنلاین را پر کرده و سپس آن را پرینت کنید.

    در وقت تعیین شده به بخش امور کنسولی سفارت مراجعه کرده و مدارک و فرم‌های مورد نیاز و مرتبط با نوع ویزای درخواستی را به صورت کامل و پر شده به همراه داشته باشید.

    سفارت لهستان

    سوالات متداول در مورد دریافت ویزای لهستان

    آیا تمامی مدارک باید تایید امور خارجه و دادگستری باشند؟

    فقط شناسنامه و کارت ملی باید تاییدیه کامل داشته باشند، باقی مدارک ترجمه عادی کفایت می‌کند.

    آیا هر فردی باید فرم جداگانه پر کند یا بچه‌ها همراه فرم پدر و مادر هستند؟

    هر شخص باید فرم جداگانه و مدارک کامل و جدا داشته باشد.

    آیا حتما ورود باید لهستان باشد؟

    بله و اینکه باید بیشترین مدت زمان اقامت در لهستان باشد.

    آیا ترجمه‌ها باید به انگلیسی باشد؟

    بله

    آیا برای دریافت ویزا توریستی، حتما باید دعوتنامه داشته باشیم؟

    خیر با رزرو هتل می‌توانید اقدام کنید.

    آیا لزومی به حضور خود شخص برای تحویل مدارک است؟

    بله تمامی افراد بالای ۱۲ سال برای تحویل مدارک باید حضور داشته باشند (الزامی برای حضور کودکان زیر ۱۲ سال نیست)

    فرم درخواست ویز را از کجا باید تهیه کنیم؟

    فرم و وقت باید به صورت آنلاین داخل سایت گرفته شود (برای دریافت فرم به سفارت مراجعه نکنید)

    چند بار امکان پر کردن فرم هست؟

    هر شخص تنها اجازه دارد یک بار فرم را پر کند و بعد از پر کردن و ثبت شدن، امکان هیچ گونه تغییر، جابجایی و کنسلی نیست. اگر خواستار تغییر وقت هستید، باید منتظر باشید تا از وقت گرفته شده ۲۴ ساعت بگذرد و مجدد اجازه دارید که فرم را پر کنید.

    در صورتی که نتوانستیم فرم را پرینت بگیریم چکار کنیم؟

    اگر بعد از ثبت شدن، به هر دلیلی نتوانستید پرینت فرم را داشته باشید، بعد از ۲۴ ساعت به آدرس ایمیلی که داخل فرم ارائه دادید ارسال می‌شود، یا اگر نتوانستید ثبت کنید، باید مجددا فرم را پر کنید.

    هزینه ویزای جمهوری لهستان

    برای بزرگسالان، ۶۰ یورو.

    برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال، ۳۵ یورو.

    برای کودکان زیر ۶ سال رایگان

    سفارت لهستان

    مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی جمهوری لهستان

    مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی لهستان به این شرح است:

    تکمیل فرم‌های درخواست ویزا به طور کامل و امضاء آن (تمامی سئوالات باید به طور کامل جواب داده شود؛ نام پدر و نام مادر و نام‌های فامیل آنان، نام و نام فامیل همسر، تاریخ و محل تولد)

    یک قطعه عکس جدید رنگی (اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی‌متر، تمام رخ و زمینه سفید)

    پاسپورت معتبر که توسط دارنده امضا شده باشد. گذرنامه باید حداقل سه ماه از تاریخ پایان روادید شینگن اعتبار داشته باشد.

    بیشتر بخوانید:

    کپی گذرنامه (صفحه ۱ تا ۵ گذرنامه جدید – و از صفحه ۱ الی ۱۰ گذرنامه قدیمی)

    کپی از ویزاهای قبلی که از سایر کشورها در طول سه سال گذشته چه در گذرنامه قدیم و چه در گذرنامه جدید دریافت شده، مخصوصا اگر روادید شینگن باشد.

    کپی کارت شناسایی (شناسنامه) (کلیه صفحات آن)

    مدارک برای اثبات روابط متقاضیان روادید

    • شناسنامه (کارت شناسایی خانوادگی)
    • گواهی تولد
    • گواهی ازدواج
    • کارت تحصیلی

    ● بلیط برگشت

    کپی رزرو بلیط با شماره ثبت رزرو مسافر (یا شماره رزرواسیون) برای مسیر ایران – لهستان – ایران

    زمانی که صدور ویزا قطعی می‌شود، اصل بلیط باید ارائه شود. بلیط مسافرتی نباید برای بیشتر از مدت ۹۰ روز اقامت در محدوده کشورهای شینگن باشد.

    ● در صورتی که شما شخصا فعالیت بازرگانی خودتان را دارید: هر گونه روزنامه رسمی با درج آگهی ثبت شرکت و یک کپی از آخرین تغییرات در شرکت. کارت بازرگانی که توسط وزارت بازرگانی صادر شده باشد به همراه یک کپی از اجازه یا موافقنامه تاسیس شرکت که توسط وزارت صنایع و صنایع سنگین صادر شده باشد. نام، آدرس و شماره تلفن تماس، همین طور تاییدیه مبنی بر پرداخت هزینه‌های اقامت شما. اثبات توانایی و اعتبار مالی شرکت شما.

    ● در صورتی که شما کارمند شرکت هستید: معرفی‌نامه از شرکت شامل آدرس، شماره تلفن، نام و مشخصات شرکت به همراه شغل و مقام دعوت شده در شرکت مذکور، علت مسافرت و نوع همکاری، مدت اقامت و آیا در طول اقامت در خارج، شرکت شما متقبل هزینه‌های مربوطه خواهد بود یا خیر، برگه حقوق رسمی (آخرین و اولین ماه پرداخت حقوق) مهر شده توسط سازمان تامین اجتماعی (لیست بیمه).

    در صورتی که محصل یا دانشجو هستید: تایید یه از مدرسه یا دانشگاه (کارت دانشجویی و کپی آن).

    در صورت ارائه دعوتنامه، دعوتنامه باید امضا شده باشد و تمام مشخصات دعوت شونده باید با جزئیات در آن قید شود. همچنین علت مسافرت، مدت اقامت و اینکه آیا کمپانی دعوت کننده متقبل هزینه‌های اقامت دعوت شونده هست یا خیر؟ دعوتنامه باید به این سفارتخانه فاکس شود و متقاضی ویزا باید اصل آن را در دست داشته باشد.

    در صورتی که شما نماینده شرکت دعوت کننده هستید: اصل قرارداد کار شما که نشان دهنده نمایندگی شما از شرکت مذکور است به همراه یک کپی آن لازم است.

    مدارک نشان دهنده همکاری‌های قبلی شما با کمپانی دعوت کننده مثل: صورت‌حساب معاملات، اثبات پرداخت‌ها یا هر گونه قرار داد امضا شده میان دو طرف.

    رزرو محل در هتل و تاییدیه آن.

    هزینه تقاضای روادید ۶۰ یورو برای هر روادید است. هزینه‌های درخواست روادید قابل برگشت نیست.

    صورت‌حساب بانکی (تاریخ صورت‌حساب‌ها نباید از سه ماه کمتر باشد)

    بیمه پزشکی مسافرت (حداقل پوشش بیمه مذکور مبلغ ۳۰,۰۰۰ یورو یا ۵۰,۰۰۰ دلار آمریکایی باشد. پوشش بیمه برای بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی، پوشش بیمه جهت کمک‌های پزشکی اورژانس در بیمارستان‌ها) و کپی آن. این بیمه نامه باید برای کلیه کشورهای عضو شنگن معتبر باشد.

    افراد زیر سن قانونی

    – در صورت مسافرت کودکان به تنهایی یا همراه یکی از والدین: اجازه رسمی هر دو والدین یا سرپرست قانونی آنان مورد نیاز است.

    – امضاها باید تایید قانونی داشته باشد (در دفتر خانه رسمی مورد تایید قانونی قرار گیرد و امضای تایید شده توسط مهر آی. دِ آر ۶۰۰۰ مورد قبول نیست)

    – افراد زیر سن قانونی این اجازه نامه‌های رسمی را باید در تمامی طول مسافرتشان به همراه داشته باشند.

    متقاضیان روادید باید هر کدام به طور مستقل و پس از تکمیل کلیه مدارک درخواست، اقدام به تعیین وقت قبلی برای ارائه مدارک کنند.

    توجه: سفارت لهستان حق درخواست هر گونه مدارک اضافی بر لیست بالا را برای خود محفوظ می‌دارد.

    نکات مهم بعد از داشتن روادید شینگن

    دارا بودن یک روادید معتبر جهت سفر به کشورهای عضو شنگن نهایتا تضمینی بر غیر قابل تغییر بودن مجوز صادر شده ویزا جهت ورود یا اقامت موقت شما در کشورهای عضو شینگن نیست. امکان دارد که در مرزهای ورودی کشورهای عضو شینگن از شما خواسته شود که مجددا مدارکی را به ماموران ارائه دهید که توصیه می‌شود که کپی مدارکی را که زمان تقاضای روادید شینگن ارائه نموده‌اید را به همراه خود داشته باشید.

    ● در صورتی که دارای روادید کثیرالمسافرت شینگن هستید باید بیمه مسافرت شما نیز به طول مدت اقامت شما در دفعات متعدد در کشورهای شنگن، معتبر باشد. در این رابطه در سفارت کشور صادر کننده روادید شینگن، از شما تعهد نامه امضا شده مبنی بر این مطلب می‌کند.

    عکس‌های ارائه شده برای درخواست روادید باید دارای مشخصات زیر باشد:

    • از روبرو و مشخص
    • چاپ روی کاغذی با کیفیت بالا
    • رنگی
    • ۳٫۵ در ۴٫۵
    • عکس جدید که از زمان آن نباید ۶ ماه بیشتر گذشته باشد.
    • شخص باید رو به دوربین بوده و زمبیه عکس روشن باشد.
    • تمام سر تا روی شانه مشخص باشد. ۷۰ الی ۸۰ در صد عکس، صورت جای گرفته باشد.
    • چشم‌ها باز و مشخص باشند. چشم‌ها نباید با مو پوشیده شده باشند.
    • عینک با شیشه روشن و بدون اینکه چشم‌ها پوشیده شده باشد؛ بدون انعکاس نور.
    • به دلیل مسائل مذهبی، پوشش سر مورد قبول است؛ درصورتی که چانه، پیشانی و گونه‌ها مشخص باشد، بدون اینکه پوشش سر سایه بر صورت داشته باشد.
    • عکس‌های بدون مشخصات گفته شده در بالا مورد قبول نیست.




    zoomit
    لینک منبع

    دیدگاهتان را بنویسید

    نظر خود را بنویسید
    نام