تهیه استیک مرغ زعفرانی با نان

    0
    144 views
    daily news

    تهیه استیک مرغ زعفرانی با نان

    در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم.

    روش تهیه:۱٫  هر نصف سینه مرغ را كمی بكوبید تا ضخامتش یكنواخت شود.

    ۲٫ آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمك و فلفل مخلوط كنید.

    ۳٫ سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ كرده و حداقل ۲ ساعت در مایه زعفران بخوابانید.

    ۴٫  روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و سینه‌های مرغ را ۱۵ دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.

    ۵٫ مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذارید.

    ۶٫  تكه‌‌های نان را در تابه سرخ كنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید.

    ۷٫  مرغ و تكه‌های نان را در ظرف كشیده و سس را روی آن داده و سرو كنید.

    نکات:

    ۱٫  به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم می‌توانید استفاده كنید. اما به جای خواباندن در مایه آن را كباب كرده و ۲ دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.

    ۲٫  می‌توانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشك استفاده كنید.

    ۳٫  می‌توانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه كنید.

    منبع: تی پلاس
    منبع: تی پلاس

    دیدگاهتان را بنویسید

    نظر خود را بنویسید
    نام