مراحل تهیه نان پرتقالی خوشمزه

    0
    241 views
    daily news

    مراحل تهیه نان پرتقالی خوشمزه

    نان پرتقالی یک نان خوشمزه با عطر پرتقاله که با چای داغ خیلی می چسبه. این نان خوش عطر را برای صبحانه ، عصرانه و میان وعده می تونین میل کنید.

    مواد لازم:

      • ۲ پیمانه آرد
        ۱/۳ پیمانه کره
        ۱/۳ پیمانه پودر قند
        ¼ قاشق چای خوری دارچین
        ¼ قاشق چای خوری نمک
        ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
        ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
        ¾ پیمانه شکر
        ۱ پیمانه دوغ
        ۱ عد لیمو
        ۱ عدد پرتقال
        ۲ عدد تخم مرغ

     

    [divider] [/divider]

    مطالب محبوب تی پلاس

    [highlight] تجاوز به دختر زیبای مدلینگ جنوبی در کرج [/highlight]

    [divider] [/divider]

    دستور تهیه نان پرتقالی

    دستور تهیه :

    پوست پرتقال را رنده کنید.

    دستور تهیه نان پرتقالی

    کره را با هم زن بزنید تا پف کند.

    دستور تهیه نان پرتقالی

    شکر را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.

    تخم مرغ ها را اضافه کنید.

    دستور تهیه نان پرتقالی

    دستور تهیه نان پرتقالی

    دستور تهیه نان پرتقالی

    اکنون باید پوست پرتقال ها را اضافه کنید.

    دستور تهیه نان پرتقالی

    درظرف دیگری آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.

    دستور تهیه نان پرتقالی

    سپس مواد خشک را اضافه کنید و در آخر دوغ را اضافه کنید و هم بزنید.

    دستور تهیه نان پرتقالی

    دستور تهیه نان پرتقالی

    داخل قالب را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.

    دستور تهیه نان پرتقالی

    قالب را به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.

    دستور تهیه نان پرتقالی

    قالب را از فر بیرون بیاورید و نان را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

    دستور تهیه نان پرتقالی

    دستور تهیه نان پرتقالی

    برای درست کردن خامه روی نان یک قاشق چای خوری آب لیمو، یک قاشق چای خوری آب پرتقال و پودر شکر را با هم مخلوط و هم بزنید.

    روی کیک را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و خامه را روی آن بریزید.

    دستور تهیه نان پرتقالی

    دستور تهیه نان پرتقالیدستور تهیه نان پرتقالی

    منبع: تی پلاس

    دیدگاهتان را بنویسید

    نظر خود را بنویسید
    نام