امتیاز به سایت

How Is My Site?

View Results

Loading ... Loading ...

مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه

مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه

 

  • آرد: یک پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
  • آب داغ: یک دوم پیمانه
  • پودر کاکائو: یک دوم پیمانه
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • شکر قهوه ای: یک سوم پیمانه
  • روغن: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • ماست: یک دوم پیمانه

 

مواد لازم رویه:

  • پودر شکر: یک و یک دوم پیمانه
  • کرم تارتار: سه چهارم قاشق سوپ خوری
  • آب: ۲ قاشق سوپ خوری
  • شکلات تلخ (ذوب شده): یک دوم پیمانه
  • خامه فرم گرفته: یک پیمانه

 

طرز تهیه:۱٫ آرد، بیکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

۲٫ آب داغ، پودر کاکائو، شکرها، روغن، تخم مرغ و وانیل را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.

۳٫ مخلوط آرد و ماست را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۴٫ خمیر به دست آمده را در قالب های مافین از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید (طوری که حدود سه چهارم حجم قالب ها پر شود) و به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا مافین ها بپزند. آنها را پس از خنک شدن از قالب در آورید.
برای تهیه رویه:۱٫ پودر شکر، کرم تارتار و آب را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسند.

۲٫ سپس این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و کنار بگذارید.

۳٫ خامه فرم گرفته را در قیف قنادی بریزید و قسمت ته مافین ها پایپ کنید تا داخل آنها کمی با خامه پر شود.

۴٫ روی مافین ها را به شکلات تلخ ذوب شده آغشته کرده و با مخلوط رویه تزئین کنید.

۵٫ آنها را به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.

منبع: تی پلاس
منبع: تی پلاس

برچسب ها

پیشنهاد می کنیم بخوانید...

0 نظرات ارسال شده “مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کامنت ها

Humidity:
Wind: km/h
°C