امتیاز به سایت

How Is My Site?

View Results

Loading ... Loading ...

روش پخت باقلوا در خانه

روش پخت باقلوا در خانه

باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. این باقلواهای خوشمزه را تهیه کنید و در نوروز از میهمانان پذیرایی کنید. 

مواد لازم خمیر:

    • آرد: ۴ پیمانه (۵۵۰ الی ۵۶۰ گرم)

 

    • آب: ۱۰۰ میلی لیتر

 

    • ماست: ۱۰۰ گرم

 

    • روغن: ۹۰گرم

 

    • تخم مرغ: ۲ عدد

 

    • سرکه: ۲ ق س

 

    • بیکینگ پودر: یک دوم ق س

 

    • نمک: یک ق چ

 

مواد لازم کرم:

    • شیر: ۵ پیمانه (یک لیتر)

 

    • شکر: ۱۸۰ گرم

 

    • زرده تخم مرغ: ۲ عدد

 

    • آرد: ۱۰۰ گرم

 

    • نشاسته: ۳۰ گرم

 

    • فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ

 

مواد لازم اضافی:

    • کره (ذوب شده): ۱۰۰ گرم

 

    • روغن: ۹۰ گرم

 

مواد لازم شربت:

    • شکر: ۱۸۰ گرم

 

    • آب: یک پیمانه

 

    • آب لیمو ترش: ۳ الی ۴ قطره

 

 

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا برای تهیه شربت، مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظی حاصل شود.

۲٫ برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و وسط آن را گود کنید. بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

۳٫ خمیر را به چهارده قسمت تقسیم کرده و هر یک را گلوله کنید. خمیر را با پارچه ای نمدار و یا سلفون بپوشانید و استراحت دهید.

۴٫ برای تهیه کرم، چهار پیمانه شیر، شکر و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید.

۵٫ یک پیمانه شیر باقیمانده، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را بزنید تا صف و یکدست شوند و سپس به مواد در حال جوش اضافه و مخلوط کنید.

۶٫ ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

۷٫ یکی از گلوله های خمیر ورآمده را روی سطح کار کمی آرد پاشیده شده نازک پهن کنید.

۸٫ کره ذوب شده و روغن اضافی را با هم مخلوط کنید و با برس مقداری روی خمیر بمالید.

۹٫ بقیه گلوله های خمیر را نیز روی سطح کار نازک پهن کرده و روی هر یک از آنها مخلوط روغن و کره ذوب شده را بمالید.
۱۰٫ در آخر لایه های خمیر قرار گرفته روی هم را با چاقویی تیز برش دهید.

۱۱٫ بقیه مخلوط کره و روغن را روی برش ها بریزید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

۱۲٫ پس از گذشت ۲ الی ۳ دقیقه، شربت خنک شده را روی باقلوا بریزید و سرو کنید.

منبع: تی پلاس
منبع: تی پلاس

برچسب ها

پیشنهاد می کنیم بخوانید...

0 نظرات ارسال شده “روش پخت باقلوا در خانه”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کامنت ها

Humidity:
Wind: km/h
°C